Isnin, 5 November 2012

BLOG JAHANAM

OKE ! nie blog ke-2 aku yang dah jahanam ! aku cube perbaikinya dan ada la sikit-2 yang menjadi ! blog nie aku dah buat dari 2011 ! tapi entah lah backup die rosak jadi dah jahanam ! and aku wat blog lagi satu KECHIKKUCHAK.BLOGSPOT.COM ! blog yang nie pon otw nak jahanam ! sebab dah lama tak update ! kotor and bersawang tak pernah nak sapu dengan post-2 yang menarik ! bukan tak nak sapu , tapi idea nak writing tak de and internet dekat umah pon sangkut-2 ! nie pon pinjam member punya broadband ! erm okey lah mata dah ngntok dah kuyu , badan letih asik mengadap leppy jekK ! aku nak tido and rest ! OKEY BYE KEPADA SEMUA DEBLOGGER , SO SAKSIS DALAM JIWA BLOGGER KORANG OKEH ! BYE TACE CARE !! SEE YOU AGAIN ! SEE YOU SOON IN NEW POST ! :)

Tiada ulasan: