Sabtu, 27 April 2013

gaD!s muRni

Hai , okey meh sini nak dengar cerita tak , ini pasal gadis murni ... 
gadis murni memang best , gempak , macam-macam lagy la... 


gadis murni nie ad KD (ketua dorm) nama die Hana , die sangat tegas , kadang-kadang ada gile-2 die , die cute , putih macam minah saleh , haha .. die suka mengadap BB die , wechat  , anak orang kaya la jugak . hihi . die best dan banyak lagi lah . budak dorm kite orang panggil die umi.. hehe


okey ni za'ba , die pon best jugak , ada gile2 die , die suka buat lawak , kasar orang nye (kadang-kadang) , die spoting , die suke tido .. haha die best lahh .. :) kadang2 kite orang panggil die baba royy.. hihi


haa ini fiqa , die pon best jugak , gile2 ! die nie kadang-kadang tegas jugak , die PKD1  (penolong ketua dorm) ... die suke ejek aku aspura .. dia pon suke mengadap encet , hahaha.. 


okey nih intan , haa ini lagy gempak orang nye ! dorm kite orang tak akan meriah kalau tak ade die.. die suka buat lawak jugak.. dikira boleh masok raja lawak lah (ok mengarut kat situ) die pon best jugak .. die selamberr orangnye. hihi . die selalu sangat jatuh , sampai aku pon takut tengok die nie , asik jatuh je.. die nie selalu nangis sebab cintaa.. biasa la tuh.. 


haa budak kecik nie , nama die afiqa , tengok macam besar kan , haha kecik je die nie.. aku geram dengan die nie , comel sangat , die nie budak gigi besi . huwhaha.. die nie penakot makan ubat.. 


haa ini budak sangat comel bukan , ini cyla , die baik , tak kasar , peramah , paling pantang kalau die nak cakap orang lain pon nak cakap , die akan marah , die susah nak marah. Die suka tolong orang , die selalu dengar masalah orang , terutama budak dorm die. 

2 ulasan:

MISTERY MITHALI berkata...

macam mane nak follow.
taruh laaa link follow.
:) hehe...

Tanpa Nama berkata...

tak boleh ke ?